Rockwool Frontrock Max E 120 mm

 

 

ROCKWOOL HOMLOKZATI SZIGETELŐANYAGOK
ROCKWOOL HOMLOKZATI SZIGETELŐANYAGOK
Rockwool A1 tűzveszélyességi osztály
rockwool kőzetgyapot
rockwool kőzetgyapot

Rockwool Frontrock Max E 120 mm. Kiváló kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer anyag!

Magyarországon is a legnépszerűbb legkeresettebb anyag a ROCKWOOL kőzetgyapot. Ebben a szegmensben a világ egyik legismertebb gyártója a ROCKWOOL aki hazánkban is bebizonyította termékei minőségét. Piacvezető lett. A legmagasabb minőségben készíti anyagait. A ROCKWOOL termékek azok amikben nem lehet csalódni!! Ebben megerősítettek kivitelezőink akik igazán ismerik a ROCKWOOL termékeket.  Remek, napi kapcsolatban állunk a gyártóval, így bármely terméket szinte azonnal megkapjuk. Természetesen nagy raktárkészlettel is rendelkezünk minden budapesti és vidéki telephelyünkön. 18 – 20 m3 feletti Frontrock Max E 120 mm homlokzati rendszer rendelés esetén ingyenesen tudunk szállítani ami jelentősen csökkenti az Önök költségeit!

 

Egy árajánlatot megérünk. A jobb oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Győr, Nyíregyháza. Országos partnerhálózat! 

A Rockwool Frontrock Max E 120 mm homlokzati hőszigetelő rendszer felépítése:

– homlokzati, vakolható kőzetgyapot hőszigetelő lap
– speciális, kőzetgyapothoz való, páraáteresztő ragasztó
– üvegszövet háló
– szilikon alapozó szilikon vakolathoz
– páraáteresztő vödrös SZILIKON vakolat

Fontos tudnivaló!!  A rendszerhez csak vakolható homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő lap, és speciálisan kőzetgyapot ragasztásához való páraáteresztő ragasztó, és páraáteresztő vödrös (szilikon) vakolat használható! Így lesz a rendszer teljes keresztmetszetében lélegző, páraáteresztő és hosszútávon működő.

A Rockwool Frontrock Max E 120 mm  homlokzati hőszigetelő rendszerhez szükséges anyagok a következők: Indítóprofil, Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapot tábla, dűbel, üvegháló, hálós élvédő, ragasztó, alapozó és színes fedőréteg. A teljes rendszert akár azonnal megvásárolhatja!

 

 

Rockwool Frontrock Max E 120 mm – TERMÉKLEÍRÁS:

A Rockwool Frontrock Max E 120 mm műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, kétrétegű (inhomogén), csupasz, vakolható kőzetgyapot lemez. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget biztosít, aminek köszönhetően nagyobb mechanikai ellenállással, továbbá jobb hőszigetelő képességgel bír, mint az egyrétegű hőszigetelő lemezek. Az inhomogén lemez felső kérgét gyári feliratozás (Top Rockwool) jelöli, melynek mindig a külső oldalra kell kerülnie a kivitelezés során. Gyárthatóság 70 mm-es vastagságtól. 

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: 

A Frontrock MAX E 120 mm lemezek különösen alkalmasak épületek homlokzatának nem éghető, páraáteresztő hő-, és hangszigetelésére, homlokzati tűzterjedési gátak kialakítására. Tűzvédelmi szempontból bármely magasságú és tűzállósági fokozatú épületnél korlátozás nélkül beépíthető. A Fontrock Max E 120 mm rögzítése részleges felületű felragasztás és dűbelezés egyidejű alkalmazásával történik. Ásványgyapothoz ajánlott ragasztó- és ágyazóhabarccsal és minősített dübelekkel együtt használható. Az adatlap és a megfelelőségi nyilatkozat a gyártói javaslatokkal és rendszergazdai kivitelezési utasításokkal együtt érvényes.Tűzállósági osztály: A1 (nem éghető)

 

Frontrock Max E 100 mm

Rockwool Frontrock Max E 120 mm

Frontrock Max E 120 mm

 

Érdeklődjön. Email: info@avgroup.hu és 06-30-958-2915 telefonszámon.

 

 

 

Országos lefedettség! Mindenhol elérhetőek vagyunk. HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre!

 

 

További rockwool kőzetgyapot raktárkészletünk:

Tetőszigetelő anyagok Homlokzati szigetelőanyagok Lépésálló szigetelőanyagok Többcélú szigetelőanyagok
tetőtér szigetelőanyagok
tetőtéri anyagok
homlokzati anyagok
homlokzati anyagok
lépésálló anyagok
lépésálló anyagok
többcélú anyagok
többcélú anyagok
Deltarock Frontrock Steprock ND Multirock
Dachrock Frontrock MAX E Steprock HD Fixrock
Airrock-LD RP-PL RT-U Fixrock FB1
      Airrock ND
      Airrock XD
      Airrock HD
      Airrock ND-FB1

 

Partneroldalaink ahol további szigetelőanyagok, gipszkartonok, álmennyezeti lapok árait leírásait találja:    http://www.szigeteloanyagarak.hu/ és http://gipszkartonarak.hu/

További anyagaink:  GIPSZKARTONOK RENDSZERSZINTEN http://gipszkartonarak.hu/

A Rockwool Frontrock Max E 120 mm-es kiváló homlokzati szigetelő anyag !

Országos lefedettség-mindenhol elérhetőek vagyunk ! HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen a termék átvételekor! A Rockwool Frontrock Max E 120 mm -es homlokzati hőszigetelés, rendszerszinten, megvásárolható! Aktuális készleteinkről és árainkról vásárlás előtt mindenféleképpen érdeklődjön telefonon: 06-30-958-2915

 

Indítóprofil, dűbel, üvegháló, hálós élvédő, ragasztó, alapozó. A teljes rendszert akár azonnal  megvásárolhatja! 

EGÉSZ ÉVBEN FOLYAMATOS ROCKWOOL HOMLOKZATI RENDSZER AKCIÓT TUDUNK TARTANI!