Kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer

 

Kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer

Természetes alapanyagokból összeállított hőszigetelő rendszer a Rockwool-tól.

1 2 3 4
Kiváló hőszigetelő Tűzálló Víztaszító Hangszigetelő

Mi elhivatott ROCKWOOL hívők vagyunk. Az elmúlt 20 évben bebizonyították, hogy a legjobbak nemcsak a világon hanem kicsi hazánkban is!!! A kőzetgyapot hőszigetelés és hangszigetelés forgalmunk nagy részét a ROCKWOOL termékek “viszik”. Tényleg a legjobbak!!

Kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer

Kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer

Rockwool Ecorock FF kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer – Rockwool Frontrock Max E táblával.

Kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer akció a rockwooltól. 

Rockwool ecorock Kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer

Rockwool ecorockKőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer

 

Elindult a homlokzati hőszigetelések időszaka. Mi a rockwool kőzetgyapot homlokzatot ajánljuk figyelmébe. A rendszer kiegészítőit raktárkészleten tartjuk. Amennyiben rendszerben érdeklődik azt általában gyárból történő szállítással oldjuk meg. Amennyiben a kivitelezése közben elfogyott bármilyen rendszeranyaga kérem hívjon mert Budapesti partner telephelyünkön minden anyag van raktáron. Saját színkeverő gép áll rendelkezésre arra az esetre ha csak színre van szükségük.

 

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely Nyíregyháza. Országos partnerhálózat!

Árakról kérem érdeklődjön telefonon a 06-30-958-2915-es telefonszámon vagy az info@avgroup.hu email- címen.

Egy árajánlatot megérünk. A jobb oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

Páraáteresztő hőszigetelés kiválóan szigetelő és szép homlokzattal. A rockwool kőzetgyapot kiváló minőséget jelent a homlokzati hőszigetelésben.

  • Használható utólagos szigetelésre, és beépíthető új építéshez is.
  • Otthona optimális szigeteléséhez ajánljuk a ROCKWOOL kőzetgyapot szigetelőanyagot.

A Rockwool kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer előnyei családi háza szigetelésénél:

  • kiváló páraáteresztő képesség
  • kiváló akusztikai szigetelés
  • páraáteresztő színvakolat, amely ellenáll a mechanikai sérülésekkel szemben
  • 10%-kal jobb hőszigetelés a normál EPS szigeteléshez képest
  • A kőzetgyapotos hőszigetelő rendszerek magas épületeknél is korlátlanul beépíthetők.

Fontos tudnivaló!!  A Kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer csak vakolható homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő lappal, speciálisan kőzetgyapot ragasztásához való páraáteresztő ragasztóval és páraáteresztő vödrös (szilikon) vakolattal használható! Így lesz a rendszer teljes keresztmetszetében lélegző, páraáteresztő és hosszútávon működő.

A kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer anyagok a következők: Indítóprofil, Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapot tábla, fémszeges dűbel, üvegháló, hálós élvédő, ragasztó, alapozó és színes fedőréteg. A teljes rendszert akár azonnal megvásárolhatja!

A Frontrock Max E kőzetgyapot tábla rögzítése részleges felületű felragasztás és dűbelezés egyidejű alkalmazásával történik. Kőzetgyapothoz ajánlott ragasztó – és ágyazóhabarccsal és minősített dűbelekkel együtt használható. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget biztosít, aminek köszönhetően nagyobb mechanikai ellenállással, továbbá jobb hőszigetelő képességgel bír, mint az egyrétegű hőszigetelő lemezek

Tulajdonság Jel Érték Mértékegység Vonatkozó szabvány
Neméghetőség A1 EN 13501-1
Deklarált hővezetési tényező λD 0,036 W•m-1•K-1 EN 12667, EN 12939

Méretek:

Vastagság (mm) Szélesség (mm) Hosszúság (mm) m2/ csomag
70 600 1000 1,8
80 600 1000 1,8
100 600 1000 1,2
120 600 1000 1,2
140 600 1000 1,2
160 600 1000 1,2
180 600 1000 1,2
200 600 1000 1,2

Rockwool Ecorock FF kőzetgyapot hőszigetelő rendszer – Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapottal.

A  házunk homlokzata az egyik, ha nem a legnagyobb olyan felülete az épületünknek, aminek számos negatív környezeti hatásnak kell ellenállnia. Ilyenek például az időjárás okozta hatások, nedvesség (eső, hó), szél, UV sugárzás, hőingadozás, légköri szennyezések, illetve egy esetleges épülettűz esetén tűzhatás.

Éppen ezért a kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer olyan építési rendszer, amelynek szigorú előírásoknak kell megfelelnie annak érdekében, hogy a megkívánt élettartamig megfelelő biztonsággal tudja betölteni szerepét az épületek homlokzatain. Ez már nem rólunk szól hanem a gyermekeinkről!!

A rockwool kőzetgyapot hőszigetelő rendszer anyagok a következők: Indítóprofil, dűbel, üvegháló, hálós élvédő, ragasztó, alapozó. A teljes rendszert akár azonnal  megvásárolhatja!

A Frontrock Max E kőzetgyapot tábla rögzítése részleges felületű felragasztás és dűbelezés egyidejű alkalmazásával történik. Ásványgyapothoz ajánlott ragasztó- és ágyazóhabarccsal és minősített dübelekkel együtt használható. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget biztosít, aminek köszönhetően nagyobb mechanikai ellenállással, továbbá jobb hőszigetelő képességgel bír, mint az egyrétegű hőszigetelő lemezek.

A rockwool kőzetgyapot homlokzat hőszigetelő rendszer kiváló választás. A legjobb anyag a piacon. Megéri a befektetés.

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer Budapesten.