ROCKWOOL Airrock ND hangszigetelő kőzetgyapot

ROCKWOOL Airrock ND hangszigetelő kőzetgyapot.

Nem webáruház vagyunk.

11 telephelyünk van az ország nagyobb városaiban. tele szigetelőanyagokkal, gipszkartonokkal és kazettás álmennyezet lapokkal, rendszerekkel. Hőszigetelések hangszigetelések, homlokzati hőszigetelő rendszerek, valamint gipszkarton és kazettás álmennyezeti rendszerek készleten vannak.

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

Telephelyeink aktuális készletéről érdeklődhet email-ben vagy telefonon! Hívja a kolléganőt. 

Készlet ellenőrzés telefonon+36 30 958 2915
Árjánlatkérés email-beninfo@avgroup.hu

Rockwool hangszigetelő kőzetgyapot, további szigetelőanyag, gipszkarton és kazettás álmennyezet árakról, aktuális raktárkészletről és a fuvarozási lehetőségekről kérjen árajánlatot írásban.  

Árajánlatkérő adataiROCKWOOL Airrock ND hangszigetelő kőzetgyapot kitűnő választás ha hang szigetelni szeretnének a tetőtér beépítésénél vagy ketté akarnak osztani egy szobát vagy csak előtétfalat akarnak az utca front felől a zaj miatt vagy álmennyezetet a felső szomszéd miatt. 

Raktáraink-telephelyeink elérhetőségei.

TelephelyeinkKészlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 11. 9. és 4. kerület+36 30 958 2915
info@avgroup.hu
Győr, Keszthely, Miskolc, Kecskemét, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Székesfehérvár+36 30 958 2915
info@avgroup.hu

Szeretjük, ha lakásunk, környezetünk csendes. Szeretjük, azt is, ha nyugalmunkat nem zavarják meg a zajok, vagy nem kívánatos hangok. Amennyiben úgy érzi, hogy segítségre van szüksége akkor hívjon fel és mi megoldást ajánlunk egy kimondottan hangszigetelő termékcsaláddal a ROCKWOOL-tól. Ilyen megoldás lehet a ROCKWOOL Airrock ND hangszigetelő kőzetgyapot minden zaj típusra.

Gipszkarton előtétfalak, válaszfalak és mennyezetek legjobb választása amennyiben hangszigetelést akar elérni. Nem a legerősebb testsűrűségű anyag a termékcsaládban de ha nem nagy a baj akkor bőven elég a használata.

ROCKWOOL Airrock ND hangszigetelő anyag tábla méretek: 1000 x 600 mm

Hővezetési tényező – 0,035 W/mK  Névleges testsűrűség – 50 kg/m3

ROCKWOOL Airrock ND hangszigetelő kőzetgyapot

ROCKWOOL Airrock ND hangszigetelő kőzetgyapot

 

A fal hangszigetelését javítani lehet a Rigips Blue Acoustic tűzgátló-hanggátló gipszkarton felcsavarozásával is. Ez a gipszkarton 6 kg-al nehezebb mint a normál karton ami azt jelenti, hogy nagyobb a testsűrűsége. Emiatt lett sokkal jobb a hangszigetelése. Ha ehhez hozzáteszünk egy szintén nagyobb testsűrűségű kőzetgyapotot akkor megoldhatjuk az áthallásokat, zavaró zajokat.

 

Hanggátló gipszkarton

Rigips Blue Acoustic hanggátló gipszkarton

Az ÉMI akusztikai laboratóriumában vizsgált válaszfalak mérési eredményei:• CW 50/100 válaszfal 2×2 RB 12,5 gipszkartonnal és 50 mm vastag rockwool airrock szigeteléssel
Léghanggátlási érték: Rw = 49 dB• CW 50/100 válaszfal 2×2 RB 12,5 gipszkartonnal és 50 mm vastag ROCKWOOL Airrock szigeteléssel + utólag szerelt 1 réteg Blue Acoustic RF 12,5 tűzgátló-hanggátló gipszkarton. Lég hanggátlási érték: Rw = 55 dB.  Javulás a lég hanggátlásban: 6 dB

Airrock ND hangszigetelő kőzetgyapot – FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A ROCKWOOL Airrock ND hangszigetelő kőzetgyapot (ND = Normal Density, normál testsűrűség) lemezek felhasználása elsősorban a magasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Eredményesen alkalmazható zárt (nem perforált) álmennyezetek felső síkjára helyezve hang- és hőszigetelésként. Javasolt a használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

A ROCKWOOL Airrock ND hangszigetelő kőzetgyapot – TULAJDONSÁGAI

Kiváló hangszigetelő kőzetgyapot! Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égve csepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hang szigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.