Rockwool lépésálló szigetelőanyagok

Rockwool

Rockwool lépésálló szigetelőanyagok

Rockwool lépésálló szigetelőanyagok

 

 

Rockwool lépésálló szigetelőanyagok. A födémek szigetelésekor elsősorban a lépészajok csökkentése a cél.

Üdvözöljük Önöket oldalunkon. Mi nem webáruház vagyunk, hanem valós raktárkészlettel rendelkező szakáruház. Nálunk a rockwool árak a földön járnak! Kérjen árajánlatot telefonon vagy email – ben és azonnal vásárolhat.

Rockwool lépésálló szigetelőanyagok – árak

Terméknév/vastagságKiszerelésBruttó ár /m2Bruttó ár/csomag
Steprock ND 20mm9,6 m2/csom1063 Ft7654 Ft
Steprock ND 30mm6,0 m2/csom1596 Ft9576 Ft
Steprock ND 40mm4,8 m2/csom2126 Ft10.205 Ft
Steprock ND 50mm3,6 m2/csom2658 Ft6379 Ft

 

Raktárainkban üveggyapot-kőzetgyapot-polisztirol termékek hő és hangszigetelő anyagok és gipszkarton termékek széles választékát tarjuk rendszerszinten! Kivitelezőknek, projektekre egyedi árakat alkalmazunk!

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Győr, Nyíregyháza. Országos partnerhálózat! A szigetelőanyagot kérésre házhoz szállítjuk, vagy mennyiségtől függően ingyenes gyári szállítással intézzük!    

Árakról kérem érdeklődjön telefonon a 06-30-958-2915-es telefonszámon vagy az info@avgroup.hu email- címen.

Egy árajánlatot megérünk. A jobb oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

 

 

Rockwool Steprock ND

Deklarált hővezetési tényező λD 0,037 W•m-1•K-1
Névleges testsűrűség ρsm 120 kg•m–3

 

Rockwool Steprock HD

Deklarált hővezetési tényező λD 0,038 W•m-1•K-1
Névleges testsűrűség ρsm 140 kg•m–3

 

Rockwool lépésálló szigetelőanyagok nedves esztrich alá. Terhelhető kőzetgyapot lemez.

Itt sem különb a helyzet mint más szigetelőanyag típusoknál. Természetesen van más megoldás is mint a kőzetgyapot szigetelés de jobb és természet barátabb az biztosan nincsen. Lehet polisztirolt beépíteni a ház minden területére de ezzel csak erősítjük a műanyag alapú nem természetes  anyagokat otthonunkban. Ha jól belegondolunk akkor a szelektív hulladék gyűjtés  is csak megerősítőleg hathat, hogy jobb döntés lehet hosszú távon a rockwool kőzetgyapot termék.  Hosszabb az élettartama, természetes anyag. Tudjuk, hogy drágább mint a polisztirol de környezetünk, földünk, gyermekeink megérnek ekkora befektetést!!!

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A Steprock ND kőzetgyapot lépésálló lemez különösen alkalmas szintközi födémek lépéshang-szigetelésére nedves esztrich úsztatott réteg alatt. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli.

A Rockwool lépésálló szigetelőanyagok tulajdonságai

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égve csepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.

CSOMAGOLÁS

A Steprock ND lemezek ROCKWOOL feliratos polietilén zsugorfóliába csom agolva kerülnek forgalomba. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén olvashatók. Amennyiben kérdésük van a lépésálló kőzetgyapotokkal kapcsolatban, kérem keressenek fel telefonon. 06-30-958-2915

MÉRETEK, TERMÉKVÁLASZTÉK, CSOMAGOLÁSI EGYSÉG

Vastagság (mm) Szélesség (mm) Hosszúság (mm) m2/ csomag
20 600 1000 9,6
       
30 600 1000 6,0
       
40 600 1000 4,8
50 600 1000 3,6