ROCKWOOL multirock kőzetgyapot hőszigetelés

ROCKWOOL multirock kőzetgyapot hőszigetelés

Multifunkciós többcélú kőzetgyapot szigetelőanyag. Nagyon kedvelt hőszigetelés. Szinte minden területre alkalmazható. Kiemelten használható a tetőterekbe kiegészítő szigetelőanyagként vagy előtétfalba vagy válaszfalba hőszigetelésként. Talán ezért lett a neve rockwool MULTIrock kőzetgyapot hőszigetelés. Kivitelezőink és egyéni vásárlóink ezt az anyagot használják éves szinten a legtöbbször. Arra azért kérem, hogy figyeljenek, hogy önállóan legalább 15 cm vastagságban tegyék és lehetőleg 2 rétegben, eltolásban a táblákat. 

A ROCKWOOL multirock kőzetgyapot 50 – 100 – 150 mm -es vastagságban raktárkészleten van Budapesti és vidéki raktárainkban és azonnal megvásárolható! Raktárkészlet ellenőrzés telefonon. 06-70-683-330

ROCKWOOL multirock kőzetgyapot hőszigetelés árak

Mérete: 1000 x 600 mm Hővezetési tényezője: λD = 0,039 W/mK   Testsűrűség – 28 kg/m3

TerméknévKiszerelésBruttó ár/m2Bruttó ár/csomag
Rockwool Multirock 50 mm7,2 m2 / csom714 Ft5141 Ft
Rockwool Multirock 100 mm3.6 m2 / csom1428 Ft5141 Ft
Rockwool Multirock 150 mm2.4 m2 / csom2142 Ft5141 Ft

ROCKWOOL deltarock kőzetgyapot hőszigetelés árak

Tetőtér szigetelésére ajánlott kőzetgyapot a deltarock. 100 – 120 – 150 mm-es vastagságban. Rockwool multirockkal 2 rétegben ajánlott szigetelés. Mérete: 1000 x 600 mm. Hővezetési tényezője: λD = 0,037 W/mK.  Testsűrűség – 35 kg/m3

TerméknévVastagságKiszerelésBruttó ár/m2
Rockwool Deltarock100 mm3.6 m2 / csom2229 Ft
Rockwool Deltarock120 mm3.0 m2/ csomérdeklődjön Ft
Rockwool Deltarock150 mm2.4 m2 / csom3343 Ft
Rockwool Deltarock200 mm1.8 m2 / csomérdeklődjön Ft

ROCKWOOL multirock kőzetgyapot hőszigetelés

ROCKWOOL multirock kőzetgyapot hőszigetelés

ROCKWOOL multirock kőzetgyapot hőszigetelés

ROCKWOOL multirock kőzetgyapot hőszigetelés


Nem webáruház vagyunk, hanem valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, gipszkarton és kazettás álmennyezet szakáruház. 
Raktáraink Budapesten. 9. és 4. kerület. Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Győr, Nyíregyháza. 
Telephelyeink fő profilja a szigetelőanyagok (hő-, hang, vízszigetelés, homlokzati szigetelő rendszerek) valamint a gipszkarton és kazettás álmennyezeti rendszerek forgalmazása. 

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

Telephelyeink aktuális készletéről érdeklődhet email-ben vagy telefonon is! Hívja a kolléganőt. Szigetelés árak alul.

TelephelyeinkKészlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 11. 9. és 4. kerület06-70-683-3330
06-70-797-0448
info@gipszkartonok.info.hu
Győr, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Székesfehérvár06-70-683-3330
06-70-797-0448
info@gipszkartonok.info.hu

Itt kérhet árajánlatot rockwool kőzetgyapotokra, tetőfóliákra,  üveggyapot szigetelésekre, gipszkartonra és rendszeranyagokra.

 

Árajánlatkérő adatai 

Gipszkartonfalak és tetőterek vízszintes födém és szarufák közti kedvelt szigetelőanyaga.

Rockwool multirock gipszkartonfalba

Gipszkartonfal szigetelése

Tetőtér szigetelése

Tetőtér szigetelése

ROCKWOOL multirock kőzetgyapot hőszigetelés

ROCKWOOL multirock kőzetgyapot hőszigetelés olyan anyag típus amelyik alkalmas kiegészítő szigetelésre. Ilyen terület például a gipszkarton előtétfal abban az esetben amikor nem a hangot akarjuk megfogni hanem inkább a hőszigetelésre fektetjük a hangsúlyt. A ROCKWOOL multirock kőzetgyapot hőszigetelés ugyanígy használható abban az esetben is amikor a tetőterünkben a vízszintes födémet vagy szarufák között szeretnénk hőszigetelni. Ennek egyik feltétele, hogy vagy bordás kiosztású legyen a födém ahová az anyagot betesszük vagy  ne legyen járható. Az első esetben mindenféleképpen javasoljuk a tetőfólia használatát illetve egy OSB lapos járófelület elkészítését. Az utóbbi esetben szintén érdemes tetőfóliát használni, hogy a kiporzástól megvédjük a szigetelőanyagot. A multirock terméket még ajánljuk abban az esetben amikor a szarufáknál szeretnénk egy hatékonyabb hőszigetelést elérni. Ebben az esetben a deltarock termék főlé lehet használni a ROCKWOOL multirock kőzetgyapot hőszigetelést. A két rétegű szigetelés fontos és ajánlott mert így hőhídmentes lesz a felület! A 2. réteget tegyék eltolásban!!!

 

Tetőterek kiegészítő szigetelése, beépítése gazdaságosan és hőhídmentesen.

Utólagos tetőtér beépítésekkor csak a meglévő fedélszerkezet szarufái közötti hőszigetelés ma már nem elégséges megoldás. Ilyenkor ugyanis a szarufák vonal menti hőhídként viselkednek, ami akár 40 százalékkal is növelheti a tetőfelület hőveszteségét. Az egyetlen jó megoldás a kétrétegű, azaz a második réteget a szarufák belső vagy külső oldalán végigvezető kiegészítő hőszigetelés készítése Ebben segít a kiváló ROCKWOOL multirock kőzetgyapot hőszigetelés! Az átlagos tetők könnyű szerkezete miatt hőszigetelő burkuk védőhatása nyáron minden más szerkezeténél fontosabb, hiszen a megfelelő hőszigetelés mellett a helyiségek túlzott felmelegedését is meg kell gátolnia. Ezt a célt nagyobb hőtároló képességgel rendelkező, nehezebb hőszigetelő anyaggal, intenzívebb átszellőztetéssel, vagy speciális hővisszaverő felületű (metalizált) cserépalátét fóliák beépítésével lehet elérni.