Rockwool hangszigetelő anyagok

Rockwool hangszigetelő anyagok

Gipszkarton falba, tetőtérbe akusztika hangszigetelésként Rockwool airrock, steprock szigetelések Budapesten és vidéken. Hanggátló Rigips Blue Acoustic gipszkartonnal és rockwool hangszigeteléssel épített előtétfal, válaszfal, mennyezet kb 50 decibelt képes megfogni ami nagyon jó eredmény, minőségi változást hoz!!  

 

Rockwool hangszigetelő anyagok azonnal, raktárkészletről, házhoz szállítással.

Rockwool hangszigetelő anyagok

Rockwool hangszigetelő anyagok

Raktárainkban üveggyapot, kőzetgyapot, polisztirol hő és hangszigetelő anyagok és gipszkarton termékek széles választékát tarjuk rendszerszinten! Mindent egy helyen megvásárolhat! Kivitelezőknek, projektekre egyedi árakat alkalmazunk!

Raktáraink: Budapest 9. és 4. kerület. Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Győr, Miskolc, Keszthely és Nyíregyháza. Aktuális hangszigetelőanyag készletekről érdeklődjön telefonon és azonnal segítünk.

TelephelyeinkKészlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 11. 9. és 4. kerület06-70-683-3330
06-70-797-0448
info@gipszkartonok.info.hu
Győr, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Székesfehérvár06-70-683-3330
06-70-797-0448
info@gipszkartonok.info.hu
      

Rockwool hangszigetelő kőzetgyapot, további szigetelőanyag, gipszkarton és kazettás álmennyezet árakról, aktuális raktárkészletről és a fuvarozási lehetőségekről kérjen árajánlatot írásban.  

Árajánlatkérő adatai 

Az élet rockwool hangszigetelés nélkül!!

Rockwool hangszigetelő anyagok nélkül

Rockwool hangszigetelés

Rockwool hangszigetelő anyagok beépítése után

ROCKWOOL – a hangszigetelés nagymestere! 

Életünk nagy részét a négy fal között töltjük. Létfontosságú tehát, hogy azok az épületek ahol élünk és dolgozunk, olyan anyagokból készüljenek, hogy azok megakadályozzák a kinti zajok beszűrődését, és csökkentsék a helyiségek közötti áthallást.

A zaj stresszt okoz, csökkenti a koncentrálóképességet, és rossz közérzetet eredményez. A nem megfelelő hangszigetelés csökkenti az életminőséget. Megfoszt minket a nyugalomtól és egyúttal az örömteli, de zajos tevékenységektől.

Rockwool hangszigetelő anyagok típusai és árak

 

Rockwool airrock hangszigetelések

TerméknévTestűrűség - a lényeg!Bruttó ár/m2bruttó ár/csomag
Rockwool Airrock LD 50 mm40 kg/m31043 Ft7510 Ft
Rockwool Airrock LD 60 mm40 kg/m3érdeklődjön
Rockwool Airrock LD 80 mm40 kg/m3érdeklődjön
Rockwool Airrock LD 100 mm40 kg/m32086 Ft7510 Ft
Rockwool Airrock ND 50 mm50 kg/m31358 Ft8148 Ft
Rockwool Airrock ND 60 mm50 kg/m3érdeklődjön
Rockwool Airrock ND 80 mm50 kg/m3érdeklődjön
Rockwool Airrock ND 100 mm50 kg/m32716 Ft8148 Ft
Rockwool Airrock HD 50 mm 70 kg/m31622 Ft9732 Ft
Rockwool Airrock HD 100 mm70 kg/m33244 Ft9732 Ft
Rockwool Airrock XD 50 mm90 kg/m32102 Ft7567 Ft
Rockwool Airrock XD 60 mm90 kg/m3érdeklődjön
Rockwool Airrock XD 80 mm90 kg/m3érdeklődjön
Rockwool Airrock XD 100 mm90 kg/m34204 Ft7567 Ft
 

Rockwool steprock kopogás és lépéshang szigetelő kőzetgyapot

Terméknév/vastagságKiszerelésBruttó ár /m2Bruttó ár/csomag
Steprock ND 20mm9,6 m2/csom1063 Ft7654 Ft
Steprock ND 30mm6,0 m2/csom1596 Ft9576 Ft
Steprock ND 40mm4,8 m2/csom2126 Ft10.205 Ft
Steprock ND 50mm3,6 m2/csom2658 Ft6379 Ft

Szigetelőanyag árak ITT –  Gipszkarton árak ITT  – Kazettás álmennyezet árak ITT

Rockwool hangszigetelő anyagok – típusok:

ROCKWOOL Airrock LD – 40 kg/m3 testsűrűségű. Magastetők szarufák közti kiegészítő hőszigetelésre -Deltarock mellé,  padlásfödémre hőszigetelésre, gipszkarton válaszfalakba hangszigetelésre

ROCKWOOL Airrock HD – 50 kg/m3 testsűrűségű. gipszkarton előtétfalba válaszfalba, tetőtérbe.

ROCKWOOL Airrock ND – 70 kg/m3 testsűrűségű. Akusztika hangszigetelő gipszkartonba, gipszkarton álmennyezet főlé

ROCKWOOL Airrock XD – (XD = eXtra high Density, igen nagy testsűrűség) – 90 kg/m3 testsűrűségű. A LEGERŐSEBB akusztikai szigetelés Akár stúdiószigetelésre.

ROCKWOOL Steprock ND – 120 kg/m3 testsűrűségű.  lépésálló hangszigetelő anyag beton alá

ROCKWOOL Steprock HD – 140 kg/m3 testsűrűségű. lépésálló hangszigetelő anyag beton, farost, OSB lap és gipszkarton lemez alá.

AIRROCK ND FB1 –  fátyolkasírozású – perforált fal és álmennyezeti rendszerek akusztikai anyaga

ROCKWOOL RST – falszegély aljzatbetonozáshoz

 

A rockwool kőzetgyapot tulajdonságai.

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hang szigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.  

Felhasználási területeik.

Az Airrock LD (LD = Low Density, kis testsűrűség) – 40 kg/m3 testsűrűségű kőzetgyapot elsősorban a tetők szarufák közötti – Deltarock lemezekkel készült – hőszigetelésének szarufákon belüli kiegészítő hőszigeteléseként, illetve nem járható padlásfödémek, zárófödémek hőszigeteléséhez ajánlható. Különösen kedvező az alkalmazása magasabb akusztikai, tűzvédelmi követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak betéteként. Javasolt a használata olyan szerkezetekben, ahol a kőzetgyapot áramló levegővel közvetlenül érintkezik.

Az Airrock HD (HD = High Density, nagy testsűrűség) – 70 kg/m3 testsűrűségű kőzetgyapot felhasználása elsősorban a magasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Eredményesen alkalmazható zárt (nem perforált) álmennyezetek felső síkjára helyezve hang- és hőszigetelésként. Javasolt a használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

Az Airrock ND (ND = Normal Density, normál testsűrűség) – 50 kg/m3 testsűrűségű kőzetgyapot felhasználása elsősorban a magasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Eredményesen alkalmazható zárt (nem perforált) álmennyezetek felső síkjára helyezve hang- és hőszigetelésként. Javasolt a használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

Az Airrock XD (XD = eXtra high Density, igen nagy testsűrűség) – 90 kg/m3 testsűrűségű kőzetgyapot felhasználása elsősorban belső válaszfalak hangszigetelő előtét falszerkezeteiben, illetve a legmagasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Javasolt használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

Az Airrock ND FB1 (ND FB1 = Normal Density, Fleece, Black, 1sided; üvegfátyol, fekete, egyoldali) – 50 kg/m3 testsűrűségű kőzetgyapot felhasználása elsősorban a hangelnyelési céllal épített, nyitott, perforált fal- és álmennyezeti rendszerek akusztikai, hangelnyelő betéteként ajánlott. A fekete üvegfátyol megakadályozza a szigetelőanyag szálak kiporzását, és a kőzetgyapot tábla felületének esztétikus megjelenést kölcsönöz. Kifejezetten javasolt a használata olyan szerkezetekben, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

A Steprock ND – 120 kg/m3 testsűrűségű kőzetgyapot különösen alkalmas szintközi födémek lépéshang-szigetelésére nedves esztrich úsztatott réteg alatt. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli.

A Steprock HD  – 120 kg/m3 testsűrűségű kőzetgyapot különösen alkalmas szintközi födémek lépéshang-szigetelésére száraz esztrich (például farost-, faforgács-, gipszkarton lemez) úsztatott réteg alatt. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli. 

Szakmai tapasztalatunk és kivitelezőink javaslata alapján a normál gipszkartonokon kívül szeretnénk a figyelmükbe ajánlani a RIGPS cég BLUE ACOUSTIC nevű termékét! 

 

 

Hanggátló gipszkarton

Rigips Blue Acoustic hanggátló gipszkarton

 

A Rigips legújabb fejlesztésű, magyar gyártású Rigips Blue Acoustic hanggátló gipszkartonja biztosítja a lehető legalacsonyabb fokú zajszintet. Legyen szó új építésről vagy felújításról, kiváló megoldást jelent a válaszfalak megépítésénél. A könnyű szerkezetű gipszkarton a megszokott vastagságban magasabb hangszigetelési értéket tesznek lehetővé. Magasfokú hanggátlási tulajdonsága mellett nagyon jó tűzálló képessége biztonságossá teszi otthonát, ugyanúgy, mint az erre a célra kifejlesztett speciális, tűzgátló gipszkarton lapok. A kristályszerkezetű gipszmag beépített tűzoltóként funkcionál.

A Blue Acoustic 2.0 minden igényre megoldást kínál, mert egyszerre hanggátló, tűzgátló és impregnált is.
Ez jelentősen leegyszerűsíti munkánkat, és költségeket takaríthatunk meg, mert egy típusú építőlemezzel a teljes épület kivitelezhető.